Home » activiteiten » Jeugdschaatsen » Wedstrijden Jeugd

Wedstrijden Jeugd

Voor de kinderen die aan schaatswedstrijden willen deelnemen zijn er verschillende mogelijkheden:cropped-logo-andersom-copy.jpg

Het Kleine Banen Toernooi:
Voor kinderen van de zaterdagmiddag-training (pupillen A t/m F) is er het Kleine banen toernooi (KBT) waaraan je kan deelnemen.
Iedere deelnemer krijgt na de finale een prijsje.
Dit toernooi is uitstekend geschikt om te testen of je verder wilt ontwikkelen in de schaatssport.
Iedere pupil rijdt 3 van de 4 wedstrijden (dus maar een paar keer ben je voor je andere hobby van zaterdagmorgen verhinderd).
Ook voor de trainers is het fijn als de kinderen hieraan meedoen, een wedstrijdje verhoogd weer de interesse om nog beter te worden.
Voor deelname is een wedstrijdlicentie van de KNSB (kosten € 7,50, klik hier voor aanvraag) vereist en t.z.t. kan worden aangemeld onder Aanmelden op deze website. Daar zal ook nadere informatie worden gegeven over het Kleine Banen Toernooi.

Kennismakingswedstrijden:
Voor alle pupillen
2x op de Irene Wust-ijsbaan
Zie activiteitenkalender voor de data.
Voor deelname is een wedstrijdlicentie van de KNSB (kosten € 7,50 voor Pupillen, klik hier voor aanvraag) vereist en inschrijven voor de wedstrijd kan via de wedstrijdkalender van de baancommissie Tilburg.

Clubkampioenschappen:
Voor iedereen binnen onze vereniging die zich op de schaatsen kan voortbewegen!
Een must voor iedereen.
Informatie over inschrijving volgt nog.

Marathons en Uurchallenge:
Voor deelname is een wedstrijdlicentie van de KNSB (kosten € 7,50 voor Pupillen, klik hier voor aanvraag) vereist en inschrijven kan via de wedstrijdkalender van de baancommissie Tilburg.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de Jeugdcoördinator:
wedstrijd.jeugd.scdevennen(at)gmail.com
((at) vervangen door @).