Home » activiteiten » Recreanten » Info recreanten

Info recreanten

Trainingsgroep voor gevorderde jeugd en senioren op de 400 meter baan:cropped-logo-andersom-copy.jpg
Voor de leden die (nog) niet aan wedstrijden willen deelnemen, maar toch beter willen leren schaatsen wordt training gegeven op de 400 meter baan te Tilburg. Er wordt les/training gegeven in verschillende niveaugroepen: van echte beginnende norenschaatsers tot gevorderde schaatsers die aan hun conditie willen werken en tegelijkertijd hun techniek willen verbeteren. Deze training wordt door een trainer van “De Vennen” op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur gegeven. Daarna is er tot 22.15 de mogelijkheid om vrij te schaatsen. Deelnemers aan deze trainingen dienen een verenigingsabonnement van de ijsbaan te kopen. De kosten van deze abonnementen zijn te vinden onder INFO – tarieven.
Als alternatief voor deze trainingen is er voor gevorderde norenschaatsers die de 500 meter sneller dan 60 seconden kunnen schaatsen, de mogelijkheid om op dinsdag en/of donderdag (van 18.15 tot 19.45 uur) gelijktijdig met de wedstrijdschaatsers te trainen. De voor deze trainingen benodigde verenigingsabonnementen zijn te vinden onder INFO- tarieven.
Houders van bovengenoemde verenigingsabonnementen mogen bovendien zonder bijbetaling schaatsen op alle recreatieve uren van de ijsbaan.

Voor alle tarieven kijk onder INFO.