Home » activiteiten » Shorttrack

Shorttrack

Op dit moment zijn er geen faciliteiten voor shorttrack binnen de Vennen.cropped-logo-andersom-copy.jpg

Kijk op de site van SHORTTRACK BRABANT voor meer informatie

Shorttracktraining:
Voor gevorderde (jeugd)schaatsers bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan shorttracktrainingen en eventueel ook een aantal keer per jaar een shorttrackwedstrijd te rijden. De trainingen worden op verschillende tijden en plaatsen gehouden:
– Zondag Den Bosch 17.30-19.30 uur;
– Donderdag Breda 18.15-19.15 uur;
– Donderdag Breda 19.00-20.00 uur.
Om hieraan mee te mogen doen moet je een KNSB-wedstrijdlicentie met shorttrackoormerk en een abonnement voor de training op de ijsbaan hebben. De kosten van de trainingsabonnementen zijn per baan/categorie verschillend (variërend tussen de € 100,- en € 160,-). De kosten van de KNSB-wedstrijdlicenties variëren per leeftijdscategorie (€ 7,50 voor een pupil, € 20,- voor een junior en € 35,00 voor een senior).
Rijders die al over licentie voor het langebaanschaatsen beschikken hoeven geen aparte shorttracklicentie aan te schaffen.

Kinderen en volwassenen die mee willen doen aan een shorttrackwedstrijd (Beneluxcup) kunnen zich via e-mail aanmelden bij Harriet van Esch:  harriet.ve@home.nl.