Home » activiteiten » Wedstrijdploeg » Info wedstrijdploeg

Info wedstrijdploeg

Wedstrijdtraining voor jeugd en senioren op de 400 meter baan:cropped-logo-andersom-copy.jpg
De wedstrijdploeg is voor jeugd en senioren die naast hun trainingen ook wedstrijden willen rijden. Toelating tot de wedstrijdgroep geschiedt in overleg met de trainers. Naast de ijstrainingen worden voor de wedstrijdgroep ook trainingskampen, droogtrainingen en krachttrainingen georganiseerd.

Op de 400 meter baan in Tilburg wordt op dinsdag en donderdag van 18.15 tot 19.45 uur getraind voor deelname aan wedstrijden. Hierbij wordt zowel aan techniek als aan conditie en snelheid gewerkt. Ook zal worden deelgenomen aan Gewestelijke wedstrijden in Tilburg (meestal op zondagavond). Deze wedstrijdtraining is alleen bedoeld voor leden die serieus aan schaatswedstrijden willen deelnemen.

Wedstrijdschaatsers dienen naast een verenigingsabonnement voor de trainingen ook een wedstrijdlicentie van de KNSB en een wedstrijdabonnement voor de wedstrijden in Tilburg aan te schaffen. De totale kosten van een wedstrijdlicentie en de benodigde abonnementen zijn afhankelijk van de leeftijd: Actuele tarieven vindt u onder INFO-tarieven.
De wedstrijdschaatsers mogen met hun verenigingsabonnement ook schaatsen tijdens de verenigingsuren op maandagavond (20.00-22.00 uur) en alle recreatieve uren van de ijsbaan.

Voor alle tarieven kijk onder INFO.