Home » activiteiten » Wedstrijdploeg » Kleding

Kleding

cropped-logo-andersom-copy.jpg

Omdat we bij De Vennen graag uniformiteit in de kleding zien, is de onderstaande kledinginformatie belangrijk voor onze recreanten, wedstrijdploeg en nieuwe leden die nog geen schaatstenue hebben of deze willen vernieuwen.

Bij De Vennen zijn de clubkleuren zwart met kobaltblauw.

Het schaatstenue bij de recreanten bestaat uit een schaatsjack van Craft in Zwart/ Kobaltblauw  en een zwarte trainingsbroek of salopette.                                                                                           .

De bedrukking van het club-logo op het jack zal door “De Vennen” betaald worden.

De schaatskleding kunt u passen en bestellen tot de herfstvakantie! bij:

John’s sport te Tilburg Professor Goossenslaan 24, te Tilburg tel. 013-5910408.

Als lid van de Vennen krijgt u 15% korting op onderstaande prijs.

In januari is er een 2e pasgelegenheid, echter u loopt dan het risico dat e.e.a. niet meer leverbaar is.

Prijzen:

€ 109,95 craft jack

€ 74,95 craft salopette of

€ 29,95 Avento salopette

Wedstrijdkleding is ook bij John’s Sport te bestellen, hiervoor gelden dezelfde leveringsvoorwaarden dus bestellen en passen vóór de herfstvakantie!

Het is raadzaam om in de wedstrijdploeg eens rond te vragen naar 2e hands pakken.

TIP: kijk ook eens op deze site in de clubwinkel van De Vennen om 2e hands schaatsen en kleding te kopen of verkopen!!

Clubwinkel (open na telefonische afspraak)
Jos Adriaansen Tilburgseweg 9a 5081 XH Hilvarenbeek tel. 013-5051995