Home » Aanmelden » Aanmelden Clubkampioenschappen 2019

Aanmelden Clubkampioenschappen 2019

Zaterdag 16 maart voor alle Pupillen

Zaterdag 23 maart voor alle Junioren en Senioren

Op zaterdag 16 en zaterdag 23 maart 2019 worden voor de tiende keer de clubkampioenschappen gehouden op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg samen met IJsclub Tilburg.

De clubkampioenschappen zijn bedoeld voor ALLE LEDEN van De Vennen. Pupillen, shorttrackers, wedstrijdrijders, recreanten, Weissenseegangers enz.
Deze clubkampioenschappen zijn juist ook bestemd voor leden die nog nooit aan een schaatswedstrijd hebben deelgenomen.

Na alle lessen en trainingen is er een tijdstip gekomen om de “verbeteringen” te meten. In een gezellige en ontspannen sfeer kan ieder lid van de Vennen deelnemen aan deze uitdaging. Zoals we gewend zijn bij onze club is elkaar ontmoeten en bijkletsen natuurlijk ook een must, en het is natuurlijk voor onze fans (lees aanhang) een ideaal moment om hun idolen in actie te zien.

Deelname aan dit evenement is kostenvrij.
(met uitzondering van de licentiekosten KNSB)

Op welke dagen:

• De eerst dag is zaterdag 16 maart voor alle pupillen (geboren na 30-6-2005).
    We beginnen om 17.30 uur en rond 20:00 uur zal de prijsuitreiking klaar zijn.
  • De tweede dag is zaterdag 23 maart voor alle Junioren en (Neo-)Senioren geboren op 30-6-2005 of eerder.
    We beginnen om 18:00 en de prijsuitreiking zal rond 21:00 uur zijn afgerond.

Welke afstanden worden er gereden:

•  Op zaterdag 16 maart rijden de Pupillen een 100 en 300 meter.
  •  Op zaterdag 23 maart rijden de Senioren-B (beginners) 2x 500 meter Junioren en Senioren-A rijden een 500 en 1000 meter.

Kleine wijzigen in het programma zijn mogelijk. Kijk regelmatig op deze website!

In alle categorieën zullen prijzen te verdienen zijn.

dsc_0032-900x506

Aanmelden kan door hieronder je gegevens in te vullen.

Let op de uiterste inschrijfdatum:

• Pupillen t/m 11 maart
  • Junioren en Senioren t/m 18 maart

Tip: Meld je aan vóór 4 maart Pupil, Junior, of Senior ook als je nog twijfelt over deelname.
(Afmelden is makkelijker voor het systeem dan later alsnog aanmelden.)

Vragen: wedstrijd.jeugd.scdevennen@gmail.com

Ontvangen aanmeldingen (bijgewerkt tot 18 februari 17.00 uur):

Cor van Beers, John van Dijck, Tom van Dijck, Emma van Dijck, Maartje van Dijck, Ruben van Dijk, Floris van Dijk, Emma van Dijk, Marco van Duijnhoven, Sanne van Duijnhoven, Bram Faes, Menno Haans, Jan op ’t Hoog, Hilde van Hulten, Meeke Kamps, Mark Mangnus, Guus Mathijssen, Mirre Mathijssen, Wieke Smits, Floor Verhoeven, Pleun Verhoeven, Theo Vonk, Joska Vugts, Teun Wagemakers, Rob Weber, Martijn Weber

Aanmeldformulier:

Clubsponsors 2018/2019