Home » Aanmelden » Aanmelden Clubkampioenschappen 2020

Aanmelden Clubkampioenschappen 2020

Zaterdag 15 februari voor alle Pupillen

Zaterdag 14 maart voor alle Junioren en Senioren

Op zaterdag 15 februari en zaterdag 14 maart 2020 worden voor de elfde keer de clubkampioenschappen gehouden op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg samen met IJsclub Tilburg.

De clubkampioenschappen zijn bedoeld voor ALLE LEDEN van De Vennen. Pupillen, shorttrackers, wedstrijdrijders, recreanten, Weissenseegangers enz.
Deze clubkampioenschappen zijn juist ook bestemd voor leden die nog nooit aan een schaatswedstrijd hebben deelgenomen.

Na alle lessen en trainingen is er een tijdstip gekomen om de “verbeteringen” te meten. In een gezellige en ontspannen sfeer kan ieder lid van de Vennen deelnemen aan deze uitdaging. Zoals we gewend zijn bij onze club is elkaar ontmoeten en bijkletsen natuurlijk ook een must, en het is natuurlijk voor onze fans (lees aanhang) een ideaal moment om hun idolen in actie te zien.

Deelname aan dit evenement is kostenvrij.
(met uitzondering van de licentiekosten KNSB)

Op welke dagen:

• De eerst dag is zaterdag 15 februari voor alle pupillen (geboren na 30-6-2006).
    We beginnen om 9.00 uur en rond 12:00 uur zal de prijsuitreiking klaar zijn.
  • De tweede dag is zaterdag 14 maart voor alle Junioren en (Neo-)Senioren geboren op 30-6-2006 of eerder.
    We beginnen om 18:00 en de prijsuitreiking zal rond 22:00 uur zijn afgerond.

Welke afstanden worden er gereden:

•  Op zaterdag 15 februari rijden de Pupillen een 100 en 300 meter.
  •  Op zaterdag 14 maart rijden de Senioren-B (beginners) 2x 500 meter Junioren en Senioren-A rijden een 500 en 1000 meter.

Kleine wijzigen in het programma zijn mogelijk. Kijk regelmatig op deze website!

In alle categorieën zullen prijzen te verdienen zijn.

dsc_0032-900x506

Aanmelden kan door hieronder je gegevens in te vullen.

Als je reeds een actieve licentie hebt kun je je ook zelf aanmelden via CK de Vennen YCT

Let op de uiterste inschrijfdatum:

• Pupillen t/m 8 februari
  • Junioren en Senioren t/m 7 maart

Vragen: wedstrijd.jeugd.scdevennen@gmail.com

Ontvangen aanmeldingen (bijgewerkt tot 14 februari 18.00 uur):

Pupillen:
Siem Bertens, Sofie Bertens, Job van der Bruggen, Loek van der Bruggen, Julot van der Bruggen, Emma van Dijck, Maartje van Dijck, Ruben van Dijk, Floris van Dijk, Emma van Dijk, Joost  Evers, Elle  Evers, Merijn Francken, Milou Francken, Gijs van Gorkom, Sara Hendriks, Zoé van de Laar, Fenne Loijens, Guus Mathijssen, Mirre Mathijssen, Martijn Mutsaers, Bloem van Oort, Jayden Pelders, Floortje van Rijsewijk, Jikke Smits, Floor Verhoeven, Pleun Verhoeven, Babette  Vingerhoets, Daphne  Vingerhoets, Joska Vugts.

Junioren/Senioren:
Miranda van Dijck, John van Dijck, Tom van Dijck, Mark van Esch, Bram Faes, Harrie van Gestel, Menno  Haans, Martin  Hendriks, Jan op ’t Hoog, Ramon van de Laar, Theo  Vonk, Rob Weber, Martijn Weber

Aanmeldformulier:

Clubsponsors 2018/2019