Home » Aanmelden » Aanmelden Surf en BBQ 29 september

voor wedstrijdploeg en recreanten

Sup & Windsurf en zomerse BBQ

Doel
Om het seizoen gezellig en sportief te starten organiseert Schaatsclub de Vennen samen met Windsurfclub de Beekse Bergen een zomerse opening van het schaatsjaar 2018-2019.
De benen kunnen dan alvast wennen aan water want er is de mogelijkheid om kennis te maken met windsurfen en suppen. Er zal instructie worden gegeven door ervaren instructeurs en je hebt de mogelijkheid om zelf het water op te gaan met modern windsurf- en supmateriaal.
De windsurfclub heeft voldoende wetsuits en mogelijkheden om te douchen en om te kleden.
Afsluiting van deze sportieve middag doen we met een lekkere BBQ.

Waar en Wanneer
Zaterdag 29 september
Locatie van Windsurfclub de Beekse Bergen
Strand en Speelland, Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek, volg borden SURF of Windsurfclub
Ontvangst 14.00 uur
Starten sup & windsurf instructie vanaf 14.30-17.00
BBQ’en van 17.30

Sup en windsurf kosteloos
BBQ € 10,00 p.p (3 stuks vlees, sausjes, salades en brood)
Drankjes voor eigen rekening (alleen met pin te betalen!)
De BBQ dient betaald te worden bij Frank van Elderen, als je je aanmeldt voor de BBQ dien je deze te betalen ook als je op de dag zelf verhinderd zou zijn.

Aanmelden
Als je mee wilt doen aan deze leuke opening van het nieuwe seizoen, dan kun je je hiervoor aanmelden door hieronder je gegevens in te vullen: