Home » Aanmelden » Aanmelden Vrijwilligersdag 2019

Aanmelden Vrijwilligersdag 2019

Schaatsclub de Vennen organiseert voor haar vrijwilligers bij voldoende belangstelling dit seizoen een uitstapje met de bus naar Thialf in Heerenveen:

Datum: 26 januari 2019
Vertrekplaats: Moergestel
Vertrektijd: 09.00 uur
Bestemming: Heerenveen
Evenement: NK Sprint en Allround
Aanmelden vóór: 22 november 2018 (i.v.m. reservering bus en kaartjes)
Hoe aanmelden: vul hieronder je gegevens in

Het bijzondere hierbij is dat ons Vennenlid Dai Dai Ntab zijn titel op de sprint zal verdedigen.
Het programma van die dag is te vinden op de site www.schaatsen.nl

Verwacht wordt dat er door de vrijwilligers een (kleine) eigen bijdrage betaald moet worden. Bij voldoende deelnemers zou de eigen bijdrage 10 euro zijn en voor partners 35 euro.

Vanaf 22 november kunnen overige leden zich aanmelden tegen betaling van de volledige kosten, zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Na de inschrijfperiode volgt de definitieve boeking en betaling van zowel de eigen bijdrage als de partnerbijdrage. Hierover ontvang je dan t.z.t bericht.

We hopen dat veel vrijwilligers zullen deelnemen en dat we een gezellige schaatsdag beleven.

Met vriendelijke groeten,
Schaatsclub de Vennen