Home » Aanmelden » Aanmelden openingsmiddag jeugd 22 september

Aanmelden openingsmiddag jeugd 22 september

cropped-logo-andersom-copy.jpgOp zaterdagmiddag 22 september wordt weer de traditionele openingsmiddag georganiseerd voor de jeugd van de zaterdagmiddaggroepen en de wedstrijdgroep.
Hieronder kunnen zij zich aanmelden. (1 formulier per kind)

Hallo jongens en meisjes,

Na een hele warme zomer zijn we er wel weer aan toe: het nieuwe schaatsseizoen komt er weer aan!
We gaan het seizoen starten met een leuke spellenmiddag als kennismaking.
Op zaterdag 22 september aanstaande om 14.00 uur zijn jullie allemaal van harte welkom aan de Zandstraat te Moergestel, bij het bos waar het veldrijden jaarlijks plaats vindt. Je rijdt ’t Stokske voorbij en na ongeveer 500 meter aan de rechterkant zie je de vlag van De Vennen wapperen bij het bos.
Zorg voor sportieve kleding die ook een beetje vies mag worden. Het programma duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Opgeven voor deze leuke middag kan hieronder en wel tot en met 19 september
Mocht het slecht weer zijn, dan word je via de website geïnformeerd over doorgang of wijziging van de activiteit.

Voor vragen kun je terecht bij Jan van de Wiel jmavandewiel@hotmail.com.
Dus meld je allemaal aan want het wordt heel gezellig, en dan zien we jullie graag op 22 september!

Jan van de Wiel