Home » Nieuws » Nieuws januari 2015 » Minikampioenschap

Minikampioenschap

Gewestelijk mini kampioenschap Den Bosch

Zaterdag 17 januari is het gewestelijk mini kampioenschap verreden. Van de Vennen hadden we de volgende schaatsers, Silvie Kokx, Bo Heefer, Annika en Jarmo op ’t Hoog, Hilde van Hulten, Thijs, Jan en Thomas van Berkel en Gijs en Teun van der Linden.

Helaas moesten Bo en Gijs afhaken vanwege ziekte en hadden we daardoor nog 8 schaatsers aan de start. De wedstrijd gereden op een ijshockey baan verliep onder leiding van De Schaatsvrienden uit Wijk en Aalburg vlot en soepel en je merkte dat meteen aan onze rijders. Ze voelden zich meteen “thuis” op de baan en reden stuk voor stuk een mooie race.

Alle rijders op één na hadden een medaille te pakken en die ene, onze Thomas ging zelfs met een verdiende beker behorend bij de 3de prijs naar huis.

Marathon werd er niet gereden vanwege de hoge deelname. Maar liefst 225 jeugdschaatsers hadden zich gemeld en hebben tussen 8.30 en 12.00 uur twee ritten gereden.

Wederom was het weer een geslaagd onderdeel van het Kleine Bannen Toernooi en nu op naar Tilburg 7 februari en Breda op 7 Maart

Prima gedaan Vennenbroedertjes

Groet Marc en Imke