Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws augustus 2020 » Start seizoen 2020-2021

Start seizoen 2020-2021

Beste Schaatsvrienden,

Na een abrupt einde van het afgelopen schaatsseizoen zijn we toch al weer een tijdje bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Zo is er volop overleg geweest met IJCT en het sportbedrijf om tot een nieuwe tarieven structuur te komen. We zullen jullie daar op een later tijdstip nader over informeren.

Omdat we merken dat er vragen zijn over hoe de start van het nieuwe schaatsseizoen er uit zal gaan zien willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken.

Omdat het voor de hand ligt dat we bij de start van het nieuwe seizoen nog steeds te maken zullen hebben met het Covid-19 virus is er een plan opgesteld hoe te handelen bij het openen van de ijsbaan. Aangezien niemand kan voorspellen hoe de situatie in oktober zal zijn, ligt er nu een basisplan wat aangepast zal worden naar richtlijnen die er dan gelden. De richtlijnen van het OMT en de (lokale) overheid zullen hierin gevolgd worden.

We denken dat het geen zin heeft om het huidige plan al aan onze leden te presenteren omdat de omstandigheden en richtlijnen vaak snel wijzigen en we vinden dat we beter kunnen wachten tot er meer duidelijkheid is, tot vlak voor de opening van de ijsbanen.

Vooralsnog is de planning dat de ijsbanen gewoon open zullen gaan op de geplande datum (open op 3 oktober 2020 sluiting op 21 maart 2021) en dat de lessen en andere activiteiten, weliswaar in aangepaste vorm zullen starten.

Agenda:
1e zaterdag jeugdtraining op 10 oktober 2020
1e maandag recreanten training maandag 5 oktober
1e dinsdag wedstrijdgroep training dinsdag 6 oktober

Ik wens iedereen een fijne vakantie maar blijf vooral gezond en voorzichtig.

 

Berry Appeldoorn

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: