Home » Activiteiten » Wedstrijdploeg

Wedstrijdploeg

Wedstrijdgroep/trainingen 2018-2019cropped-logo-andersom-copy.jpg

Eerste training: dinsdag 16 oktober 2018

Openingsactiviteit: samen met de recreanten op zaterdag 29 september 2018 14:00 uur bij de surfclub Beekse bergen. Wil je meedoen? Zie aanmelden De Vennen.

Leden van “De Vennen” die in het seizoen 2018-2018 actief zijn bij wedstrijden en wedstrijdtrainingen:
• Martijn Weber (baanselectie)
• Sanne van Duijnhoven (baanselectie)
• Marco van Duijnhoven
• Thom Botermans
• Thomas van Berkel (baanselectie)
• Teun Wagemakers
• Karlijn Schellekens
• Fenne Loijens
• Jos Denissen
• Loïs op ‘t Hoog
• Jan op ‘t Hoog
• Hilde van Hulten
• Jochem van Hulten
• Teun van der Linden
• Aniek Wigman
• Loek van der Bruggen
• Job van der Bruggen
• Tom van Dijck
• Thomas van Dijk (Training Breda)
• Merel Bertens (Schaatsteam-IBR-Investments)
• Dai Dai Ntab (Wikipedia Dai Dai_Ntab)

Wedstrijdtraining voor jeugd en senioren op de 400 meter baan:
De wedstrijdploeg is voor jeugd en senioren die naast hun trainingen ook wedstrijden willen rijden. Toelating tot de wedstrijdgroep geschiedt in overleg met de trainers. Wil je informatie of heb je vragen? Dan kun je mailen naar wedstrijd.jeugd.scdevennen@gmail.com.
Op de 400 meter baan in Tilburg wordt op dinsdag en donderdag van 18.15 tot 19.45 uur getraind voor deelname aan wedstrijden. Hierbij wordt zowel aan techniek als aan conditie en snelheid gewerkt. Ook zal worden deelgenomen aan Gewestelijke wedstrijden in Tilburg (meestal op zondagavond).

Trainers:
De trainingen worden gegeven door diverse trainers van zowel Schaatsclub “De Vennen” als van IJsclub Tilburg. Namens “De Vennen” zijn 3 trainers actief:
• Sjef van den Meijdenberg
• Ad van de Ven
• Marc van Hulten
Zij werken nauw samen met de trainers van IJsclub Tilburg. Hierbij is het mogelijk dat rijders van “De Vennen” worden ingedeeld in een trainingsgroep van IJsclub Tilburg en andersom.

Abonnementen:
Wedstrijdschaatsers dienen naast een verenigingsabonnement voor de trainingen ook een wedstrijdlicentie van de KNSB en een wedstrijdabonnement voor de wedstrijden in Tilburg aan te schaffen. De totale kosten van een wedstrijdlicentie en de benodigde abonnementen zijn afhankelijk van de leeftijd: Actuele tarieven zijn te vinden onder Tarieven 2018-2019.
De wedstrijdschaatsers mogen met hun verenigingsabonnement ook schaatsen tijdens de verenigingsuren op maandagavond (20.00-22.00 uur) en alle recreatieve uren van de ijsbaan.

Jurytaken:
Elk lid van de wedstrijdploeg is verplicht om een aantal keer per jaar jurytaken bij wedstrijden uit te voeren.
Als je hier niet zelf voor beschikbaar bent dan dien je te zorgen voor een adequate vervanging.
Een jurylid dient minimaal 18 jaar oud te zijn.
De coördinator voor deze jurytaken is te bereiken via wedstrijd.jeugd.scdevennen@gmail.com.
De jurytaken bestaan uit:
• Handtijdwaarneming
• Juryverzorging
• Bochtencommissaris
• Commissaris van aankomst
• Commissaris van vertrek
Bij voorkeur dienen juryleden een jurycursus gevolgd te hebben dit is echter niet verplicht.
Opgeven voor een jurycursus kan via de baancommissie Tilburg mail naar baancie.tilburg@gmail.com.
Klik hier voor het juryrooster van het lopende seizoen.

Wedstrijdkalender:
De wedstrijddata staan op de site van de baancommissie in de WEDSTRIJDKALENDER .
Zowel licentiehouders als niet-licentiehouders kunnen deelnemen aan de marathoncompetitie voor recreanten.

Inschrijven en informatie over wedstrijden:
Op de website van de baancommissie Tilburg vindt je de juiste en actuele informatie.
• Voor de langebaanwedstrijden volg deze link inschrijven/info langebaanwedstrijden
• Algemene informatie volg deze link div. info gewestelijke wedstrijden

Persoonlijke records en clubrecords:
Persoonlijke records per 25 maart 2018
Clubrecords per 10 december 2017
Ranglijsten per 25 maart 2018

Kleding:
Informatie over kleding is te vinden onder schaatsclubdevennen.nl/informatie/.