Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws 2015 » Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen

Op zaterdag 28 februari 2015 is het dan zover, de clubkampioenschappen voor de Vennen en IJsclub Tilburg gaan dan verreden worden.

De inschrijving is intussen gesloten!
Kijk regelmatig op deze website voor de laatste informatie over deze kampioenschappen.

In de middag vanaf 16.00 uur staan onze jongste schaatsers aan de start.
De pupillen rijden dan een 100 en een 300 meter en naar verwachting zal hiervoor tegen 18.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden op het binnenterrein van de 400 meter baan.

Om pakweg 18.15 uur starten de junioren, neo-senioren, senioren en de masters. Deze groepen krijgen een iets andere indeling als voorheen. De mensen die officiële wedstrijden rijden, zullen een 500 en een 1500 meter voor de boeg hebben en de recreanten B een 500 en 500 meter en de recreanten  A. 500 en 1000 meter.
Naar verwachting zal hiervoor om 22.30 uur het podium bestegen kunnen worden (skihut).
Hierbij zullen in de snelste categorieën dan ook de door onze clubsponsor beschikbaar gestelde “Van Dam & Partners wisselbokalen” worden uitgereikt.

Logo van Dam (2)

71 Vennenleden hebben zich ingeschreven (zie de namen onderaan dit bericht), wat laat zien dat we een energieke club zijn waar trots op kunnen zijn.
Het belooft dus weer een gezellige middag en avond te worden, ook voor de supporters.
Neem dus gerust je familie en vrienden mee.

Hoewel iedereen die meedoet al een kampioen is… zijn wij wel benieuwd welke rijders op de bovenste tree van het podium zullen staan..

Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen vanwege ziekte of andere redenen, meld jezelf dan af vóór vrijdag 27 februari via de mail.
Op zaterdag 28 februari kun je alleen telefonisch afmelden op nummer 06-23175049.

Groet Marc
marcvhulten@ziggo.nl                   tel 013-5131268

 

Deelnemerslijst:
Koen  Barten, Bas  Beex, Geisje van den Berg, Tess  Bergmans, Thijs van Berkel, Thomas van Berkel, Jan van Berkel, Merel  Bertens, Thom  Botermans, Dirk  Botermans, Job van der Bruggen, Lotte van Dam, Fleur van Dam, Marco van Duijnhoven, Sanne van Duijnhoven, Arno van Eijk, Elke van Elderen, Fer van Elderen, Marijn van Esch, Bram  Faes, Menno  Haans, Julian  Haans, Anne  Heeffer, Bo  Heeffer, Jan op ’t Hoog, Loïs op ’t Hoog, Annika op ’t Hoog, Jarmo op ’t Hoog, Jan van Hulten, Veerle van Hulten, Jochem van Hulten, Hilde van Hulten, Lars van Kessel, Jesper van Kessel, Silvie  Kokx, Max  Kruijf, Ramon van de Laar, Jente van Laarhoven, Jort van Laarhoven, Henrie van der Linden, Teun van der Linden, Gijs van der Linden, Fenne Loijens, Mark van Loon, Lars van Loon, Mark  Mangnus, Vivianne  Molenaar, Niek  Schellekens, Karlijn  Schellekens, Loek  Schellekens, Petra  Smit, Wieke  Smits, Tom van der Spek, Maud van der Steen, Maik  Teurlings, Joes  Veeke, Thijs van de Ven, Niels Verhoeven, Isa  Verschoor, Tom  Verschoor, Theo  Vonk, Teun  Wagemakers, Cas  Wagemakers, Mees  Wagemakers, Rob  Weber, Wouter  Weber, Martijn  Weber, Arjan  Wiercx, Joost  Wigman, Aniek  Wigman, Koen  Wigman, Dejan  Wolfs, Gijs van Zon, Daan van Zon.

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: