Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws 2016 » KPN Marathon Cup

KPN Marathon Cup

Ruud Aerts Sport Schaatsmarathon op 5 november 2016

Over enkele weken is het zover: op zaterdag 5 november 2016 worden in Tilburg vier top marathon wedstrijden georganiseerd. Wedstrijden die deel uit maken van de KPN marathon cup.

Om 17.00 uur begint het spektakel met een wedstrijd over 50 ronden van de Dames Regio Top  competitie.  Merel Bertens van onze eigen schaatsclub zal hier aan deelnemen en gaan voor een hele mooie klassering.  Spektakel dus gegarandeerd.

Hierna is er de wedstrijd van de Heren Top Divisie. Daarna komen de Dames uit de Top divisie aan de beurt. Het sluitstuk van de avond is gereserveerd voor de Heren Top divisie A. Alle marathontoppers zijn aanwezig en zijn hier in Tilburg erop gebrand om een super mooi resultaat te behalen.

Oud marathontopper en hoofdsponsor van deze marathon, Ruud Aerts, kent vele van de huidige toppers en heeft ze ook uitgedaagd om er echt een super spektakel van te maken.

Kaarten zijn nu via de voorverkoop makkelijk en goedkoper aan te schaffen in de winkel van Ruud Aerts of bij de organisatie via e-mail ad.timmermans.diessen@planet.nl.

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: