Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws 2016 » Pré Skate Clinic

Pré Skate Clinic

Wil jij als eerste het ijs op? Start met de Pré Skate Schaatsclinc op vrijdag 7 oktober

De ijsbanen in het zuiden gaan op 8 oktober open. Wil jij al een dag eerder het ijs op? Dat kan. De clinic is een sponsoractiviteit en wordt georganiseerd door de Stichting Skate Twice met trainers, ouders en schaatsers van de baanselectie Tilburg. Met je deelname steun je de baanselectie en/of het Chileens schaatsteam.

Geef je dus nu op en steun de ploeg.

Aansluiting bij het topschaatsen

Het schaatsseizoen komt er weer aan. De Nederlandse schaatsers horen bij de internationale top! Deze resultaten komen natuurlijk niet vanzelf. De schaatsers van de baanselectie Tilburg dromen van aansluiting bij de Nederlandse top. Hiervoor trainen zij met veel plezier bij IJsclub Tilburg en IJsclub de Vennen. De inzet en investering van deze jonge schaatsers is hoog.

Sponsoring Baanselectie Tilburg

Schaatsen is geen goedkope sport. Maar het leven van een jong sporttalent brengt nog hogere kosten met zich mee. Daarom willen we met de clinic een deel van de kosten extra trainingen en een trainingskamp financieren. Heel het bedrag dat je besteedt aan de deelname van de clinic steken wij in de ploeg. Je kan zelf kiezen welke schaatsers je steunt (bijvoorbeeld Merel Bertens, Sanne van Duijnhoven, Julian Haans of Jochem van Hulten van Schaatsclub “De Vennen”) of eventueel het hele team.

Sponsoring Chileense schaatsers

Je kan er ook voor kiezen de Chileense schaatsers te steunen. Zij trainen al een aantal jaar op rij in Tilburg om zich te kwalificeren voor de spelen van 2018. Ze zijn een eind op weg. Claudio Sandoval heeft de voor de Worldcup benodigde kwalificatietijd behaald. Viviana is in staat in de landelijke KPN marathons top 10 te rijden. Het komende seizoen is het laatste seizoen wat wij kunnen steunen. Daarna is het aan het Chileens Olympisch comité. Maar nu is eerst een laatste zetje nodig om na dit seizoen deelname aan de Worldcups af te dwingen.

Aanmelden kan hier

Het programma van de Pré Skate Schaatsclinic op 7 oktober

  • 18.30 uur ontvangst, indien nodig schaatsen huren, schaatsen aantrekken

  • 19.00 IJs beschikbaar

  • 19.10 Opening

  • 19.15 Start Clinic

  • 20.15 Vrij schaatsen

  • 20.25 Groepsfoto op het ijs

  • 20.30 Borrel in het schaatshuis

De kosten

Deelname aan deze sportieve avond kost € 20,-. Kinderen t/m 18 jaar en studenten betalen €12.50. Bij het aanmelden maken wij gebruik van een éénmalige machtiging. Dat is wel zo handig met betalen. Heb je zelf geen schaatsen? Dan kan je die avond schaatsen huren op de ijsbaan.

Aanmelden kan hier

Opgeven als bedrijf?

Wilt u een leuk teamuitje of relatie-event voor klanten? Dan kunt u zich voor €15.- per deelnemer ook opgeven voor de Pré Skate Schaatsclinic. Voor de kosten sturen wij dan een factuur en hoeft u niet van de éénmalige machtiging gebruik te maken. Stuur een mailtje naar de Stichting Skate Twice en wij doen u een voorstel (info@skatetwice.nl )

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: