Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws 2017 » Henk Vaartjes Uurchallenge!

Henk Vaartjes Uurchallenge!

Vanwege het succes van eerdere jaren organiseert afdeling Toer en Recreatie van ijsclub Tilburg opnieuw de Uurchallenge! Deze is met ingang van dit jaar vernoemd naar hun erelid Henk Vaartjes.

Het evenement zal plaatsvinden op zondag 7 januari 2018 op de Ireen Wüst ijsbaan te Tilburg en starten om ca. 19.00 uur.

Samen met anderen kun je de uitdaging aan gaan om te zien hoeveel ronden jij in een heel uur of in een half uur kunt schaatsen. De Uurchallenge is geen wedstrijd, maar een uitdaging voor jezelf. Van beginner tot wedstrijdrijder. Voor leden van IJsclub Tilburg, maar ook voor alle anderen die de uitdaging aan willen gaan. Doe mee en haal zo veel mogelijk mensen, binnen en buiten de club, over om mee te doen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd! Na afloop is er de gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje in de skihut.
Deelname aan de Uurchallenge, inclusief drankje na afloop, is voor leden van IJsclub Tilburg gratis en kost voor niet-leden € 7,00.

Wanneer je zelf geen transponder hebt, kun je deze huren voor € 3,00.
Inschrijven (uiterlijk tot 03 januari 2018) kan hier: https://goo.gl/forms/VaPLljZpUNF12gVE3

Op de dag van de Uurchallenge dien je uiterlijk 45 minuten vóór aanvang aanwezig te zijn en je te melden bij het inschrijfbureau. Na afloop ontvang je de uitslag met het door jou gereden aantal ronden.
We hopen je te zien op 07 januari 2018 bij de Henk Vaartjes Uurchallenge!

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: