Home » Nieuws » Nieuws juli 2016 » Vrijwilligersfeest

Vrijwilligersfeest

Vrijwilligersfeest 9 juli 2016

Op een zonovergoten dag op zaterdag 9 juli 2016 kwamen de vrijwilligers van Schaatsclub De Vennen om 14.30 uur op het St Jansplein met de fiets bij elkaar om naar de Petanque Club in Oisterwijk te fietsen. Enkele vrijwlligers wisten deze locatie aan de Moergestelseweg in Oisterwijk op eigen gelegenheid te bereiken.

We werden door de aanwezige vrijwilligers bij Petanque Club Oisterwijk hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Alle namen werden opgeschreven en de teams werden ingedeeld. Er werd jeu-de-boules gespeeld in 2 series. Tussendoor namen de vrijwilligers nog uitgebreid de tijd voor een lekker drankje. Om 18.00 uur kon iedereen tevreden het middagprogramma afsluiten.

’s Avonds werd de vrijwilligersfeestavond op een gezellige manier afgesloten bij partyboerderij ’t Draaiboompje, alwaar we een hele zaal tot onze beschikking hadden. Een enorm smakelijk buffet zorgde ervoor dat de aanwezige vrijwilligers en hun aanwezige partners aan niets tekort kwam.

Tussendoor was de jaarlijkse uitreiking van de vrijwilligersprijs. De winnaar van vorig jaar, Pieter van der Steen, die helaas door ziekte ontbrak, had hiervoor 3 nieuwe genomineerden benoemd. Met een motivatie erbij werden de genomineerden door Frank van Elderen aan iedereen voorgesteld. Het waren: Bert Haans, Marc van Hulten en Steve Nieuwenhuis. Ieder van de genomineerde kreeg een bloemetje uitgereikt. De uiteindelijk winnaar Bert Haans mocht de prijs in ontvangst nemen.

De avond werd om ongeveer 22.00 uur afgesloten. Iedereen ging tevreden en voldaan huiswaarts.

Frank van Elderen

Het vrijwilligersfeest werd mede mogelijk dankzij onze sponsor:

AA_lig_norm_rgb

DV1607001 (900x506) DV1607002 (900x506) DV1607003 (900x506) DV1607004 (900x506) wp_20160709_20_47_13_pro wp_20160709_20_51_31_pro