Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws oktober 2020 » Bericht Sportbedrijf Tilburg

Bericht Sportbedrijf Tilburg

Informatie over geldigheid abonnementen en rittenkaarten

 

Beste schaatser,

In het hele land gelden sinds woensdagavond 14 oktober 22.00 uur aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus. Dit heeft ook effect op de gemeentelijke sportaccommodaties. De Ireen Wüst IJsbaan blijft open, met inachtneming van de maatregelen van het RIVM, maar er zijn wel een aantal wijzigingen.

Het recreatief schaatsen gaat gewoon door, maar zijn we genoodzaakt om in tijdsblokken te werken en is er een maximum aantal personen (30) per tijdsblok van 1,5 uur toegestaan. Het kan dus zijn dat je niet altijd op de voorkeurstijd en -dag kunt schaatsen. Natuurlijk begrijpen wij ook als je ervoor kiest om de komende periode minder vaak te schaatsen of voorlopig helemaal niet te schaatsen.


Abonnement/rittenkaart niet geldig

Het Sportbedrijf heeft er daarom voor gekozen om alle abonnementen en rittenkaarten stop te zetten. Het is dus helaas vanaf donderdag 15 oktober 2020 niet meer mogelijk om te schaatsen met je jaarabonnement of rittenkaart. Hier wordt één lijn in getrokken. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn.

Als je al een kaartje hebt gekocht met je rittenkaart of abonnement is deze wel geldig, maar er kunnen geen nieuwe kaartjes met een rittenkaart of abonnement worden gekocht. Je kunt wel losse tickets kopen, dit kan via de webshop.

Compensatie
Het Sportbedrijf heeft geconstateerd dat je een geldig abonnement of rittenkaart hebt. Deze wordt verlengd met voorlopig een periode van 4 weken. Afhankelijk van de maatregelen, wordt deze periode mogelijk langer. Het verlengen gebeurt automatisch, je hoeft hiervoor niks te doen. Het tegoed van de rittenkaart blijft dus staan, en abonnementen en rittenkaarten zijn langer geldig. Dit betekent dat je volgend jaar voor een bepaalde periode nog van je huidige abonnement of rittenkaart gebruik kunt maken.

Verdere berichtgeving
Bovenstaande maatregelen gelden tot nader order. Het is daarom ook nog onduidelijk wanneer de ijsbaan weer ‘regulier’ opengaat. Kijk voor de exacte tijden op de website bij openingstijden. Houd voor verdere actuele berichtgeving de website www.sportintilburg.nl en de social media kanalen in de gaten. Voor vragen kun je een mail sturen naar secretariaat.sport@tilburg.nl.

We hopen dat alles zo duidelijk is. En we wensen je natuurlijk nog steeds veel schaatsplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Sportbedrijf Tilburg

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: