Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws september ’20 » Nieuw seizoen

Nieuw seizoen

Nieuw schaatsseizoen voor De Vennen

Op zaterdag 3 oktober opent de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg de deuren voor het nieuwe schaatsseizoen. Vanaf maandag 5 oktober zullen de lessen en trainingen van Schaatsclub de Vennen weer beginnen.

Op maandagavond starten de recreanten met hun lessen en trainingen. Deze lessen  en trainingen worden gegeven voor schaatsers zonder ervaring tot en met intensieve trainingen voor de hardrijders.
Op dinsdag beginnen de leden van de wedstrijdploeg met hun ijstrainingen, nadat zij de hele zomer cardio-, kracht-, en inlineskate-trainingen hebben gevolgd. Al deze trainingen werpen hopelijk de vruchten af voor weer een succesvol schaatsseizoen waarin regionale en nationale prijzen worden gewonnen en  persoonlijke records, clubrecords en baanrecords worden gebroken.
Vanaf zaterdag 10 oktober zal de jeugd weer het ijs op kunnen voor hun wekelijkse schaatslessen en trainingen.

Door de KNSB, Ireen Wüst IJsbaan, en Schaatsclub de Vennen zijn op en rond het ijs de nodige maatregelen genomen om veilig in het corona-tijdperk te schaatsen.

Tijdens de open dag van de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg op zaterdag 3 oktober kan tussen 10.00 en 13.00 uur kennis gemaakt worden gemaakt met het schaatsen op noren. Kijk voor meer informatie op https://www.sportintilburg.nl/nieuws/opendag_ireenwustijsbaan.

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: