Home » Nieuws » Nieuws september ’14 » Persbericht website

Persbericht website

Nieuwe website Schaatsclub “De Vennen”

Vlak voor het begin van het nieuwe schaatsseizoen heeft Schaatsclub “De Vennen” een nieuwe website. Het adres is www.schaatsclubdevennen.nl.

De natuurijsbaan aan de Scheerman in Moergestel

Sinds 2001 kunnen leden en niet-leden informatie over schaatswedstrijden, lessen, trainingen en natuurijs op de website van de “De Vennen” vinden. Vooral in tijden van vorst wordt door veel mensen gecheckt of er bijvoorbeeld op de ijsbaan aan de Scheerman in Moergestel kan worden geschaatst.

De laatste grote vernieuwing van de website werd in 2008 uitgevoerd door Pim Peeters. Afgelopen zomer heeft vooral Pieter van der Steen heel veel tijd besteed aan het ontwerpen van een nieuwe website, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de meest recente technische mogelijkheden. Hij kreeg daarbij adviezen van Danny van Heumen van automatiseringsbedrijf Salves uit Helvoirt.

Met de nieuwe website is Schaatsclub “De Vennen” weer helemaal bij de tijd. Hopelijk kan hier komende winter weer worden vermeld dat er op de natuurijsbaan aan de Scheerman kan worden geschaatst.