Home » Aanmelden » Aan- en afmelden lessen/trainingen

Aan- en afmelden lessen/trainingen

cropped-logo-andersom-copy.jpg

Leden die in het seizoen 2020/2021 willen deelnemen aan lessen en trainingen, dienen zich hiervoor opnieuw aan te melden. Dit kan door hieronder de gevraagde gegevens in te vullen.
Leden die afgelopen seizoen hebben deelgenomen aan lessen of trainingen, maar hiermee in het seizoen 2020/2021 willen stoppen, worden verzocht dit ook hieronder kenbaar te maken.

Alleen leden van Schaatsclub “De Vennen” kunnen zich aanmelden voor lessen en trainingen. Indien u nog geen lid bent, dient u eerst uw gegevens in te vullen onder “Lidmaatschap Aanmelden”.

De aanmelding is pas definitief zodra de hieronder genoemde kosten (inclusief contributie) zijn overgemaakt op rekening NL91 RABO 0134 5016 24 ten name van Schaatsclub “De Vennen” onder vermelding van de naam van het betreffende lid.
Alleen indien aanmelding en betaling tijdig plaats heeft gevonden, kan worden gegarandeerd dat de Vennenpas bij aanvang van het seizoen bij de ijsbaan kan worden afgehaald.

De te betalen kosten vindt u onder INFO bij Tarieven

Zorg ervoor dat u onze “privacy-policy-de-vennen” heeft gelezen.

Clubsponsors
Chopard