Home » Nieuws » Nieuws december ’14 » KBT Lommel

KBT Lommel

Kleine Banen Toernooi in Lommel

Zaterdag 13 december is de tweede wedstrijd van het kleine banen toernooi 2014/2015 gereden. Van uit de Vennen gingen daar van start Silvie Kokx en Gijs van der Linden bij de F groep. Thomas en Jan van Berkel samen met Jarmo op t’ Hoog en Teun van der Linden bij de jongens D. Thijs van Berkel startte bij de jongens C.

Op deze (zeer) koude locatie in het Belgische Lommel werd het voor Gijs en Silvie de eerste echte wedstrijd. De eerste rit werd door beide gebruikt om het spelletje onder de knie te krijgen waarna ze in de tweede rit beide op vol vermogen richting de finish gingen.

Silvie werd bij de meisjes 16de en Gijs bij de jongens 15de. (tevens tussenstand klassement)

Bij de jongens D ging het al behoorlijk harder en werden Jan 11de -Thomas  4de-Teun 7de en Jarmo 9de
Stand klassement tot heden Thomas 4de Teun 5de Jarmo 7de en Jan 8ste .

Thijs van Berkel ging super in een sterk deelnemersveld, hij werd 13de en in het tussenklassement komt hij op de 11de plaats.

Uitslag van de Marathon is er nog niet maar zoals het er nu voorstaat heeft alleen Thijs punten kunnen rijden.

Prima gereden Vennenbroedertjes

Klik hier voor de uitslagen.