Home » Nieuws » Nieuws 2016 » KBT 23-1-2016

KBT 23-1-2016

Uitslag van het Kleine Banen Toernooi op 23 januari 2016 in Den Bosch

Klik hier voor de uitslag en het klassement.

Afgelopen zaterdag (23 januari) was het weer zover, het derde kleine banen Toernooi. Dit keer in Den Bosch. Om 6:45 uur werd ik opgehaald om de andere trainers van IJsclub Tilburg op te halen. Om 8 uur stonden we in Den Bosch. Nadat alle kussens op het ijs waren gezet konden we beginnen met de wedstrijd. Als eerste kwamen de meisjes D, waarin Karlijn Schellekens 2 hele sterke ritten reedt. Daarna kwamen de jongen C, waarin als eerste Niek Schellekens maar ook de 2 jongste broertjes van Berkel, Jan en Thomas, en Teun van der Linden super goede prestaties neer hebben gezet. Ze hebben het allemaal super gedaan bij de marathon met vooral mijn complimenten aan Teun en Thomas, die 2e en 3e zijn geëindigd! Na de dweil waren Joes Veeke en Thijs van Berkel aan de beurt. Ook zij hebben beide 2 goede ritten gereden. Thijs heeft ook zeker zijn mannetje gestaan tijdens de marathon. Allemaal gefeliciteerd met jullie superprestaties! Naast dat er erg goed gereden is was het ook een hele gezellige ochtend.

Tot de volgende KBT,

Veerle van Hulten