Home » Nieuws » Nieuws december ’16 » Laatste les 2016

Laatste les 2016

Laatste jeugdschaatsles van 2016

De jeugdschaatsers die op zaterdagmiddag van 16.00 tot 16.45 uur les hebben van trainer Frank, werden de laatste schaatsles van 2016 getrakteerd op enkele pittige uitdagingen.
Ze moesten o.a. een aantal malen rechtsom schaatsen over de baan. Ook deden ze wat ze eigenlijk het allerliefste doen: estafette schaatsen, waarbij 2 groepen tegen elkaar strijden welke groep als snelste over de finish is. Elke keer wordt er weer bloedfanatiek geschaatst. En de sfeer onderling is geweldig!
Alle jeugdschaatsers, complimenten voor jullie inzet en gedrevenheid. En we gaan er een hele mooie 2e seizoenshelft van maken samen.

20161217_173654-900x675Een deel van onze jeugdschaatsers, die op zaterdagmiddag van 16.45 tot 18.00 uur schaatsles hebben, werden tijdens de laatste schaatsles van 2016 op 17 december getrakteerd op enkele leuke spelvormen op het ijs.
Dit werd gedaan op initiatief van trainer Jan van de Wiel. De schaatsers moesten onder andere een parcours afleggen met ballonnen, met kussens en met oude binnenbanden elkaar voorttrekken. Het werd een hilarisch schouwspel, tot groot plezier van de trainers en ook de jeugdschaatsers. Af en toe kon ook de valtechniek worden bijgeschaafd door sommigen. Het werd een strijd tussen de jongens en de meisjes en het ging er fel aan toe.
Moe en voldaan kon iedereen na de les weer huiswaarts om op te laden voor de 2e helft van het schaatsseizoen.

Frank van Elderen

Kijk voor meer foto’s onder “Multimedia”

1 reactie

1. jan van de wiel schreef:

Deze spelvorm zal jaarlijks terugkomen