Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws 2016 » Nog lesplaatsen vrij

Nog lesplaatsen vrij

De schaatsen kunnen weer uit het vet

Na een uitzonderlijk mooie nazomer wordt bij Schaatsclub “De Vennen” gerekend op een winter met natuurijs. Op zaterdag 8 oktober worden de ijsbanen weer geopend, zodat de voorbereidingen op het ijs kunnen beginnen. Tijdens de wekelijkse schaatslessen en trainingen zal weer fanatiek worden gewerkt aan techniek en conditie. Voor deze lessen en trainingen is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

IJspret op de landijsbaan aan de Scheerman in Moergestel

IJspret op de landijsbaan aan de Scheerman in Moergestel

Voor de meeste schaatsliefhebbers is schaatsen op natuurijs het mooiste wat er is. Ook bij “De Vennen” wordt gehoopt dat er eindelijk weer eens kan worden geschaatst op het Brandven, Kolkven of de landijsbaan aan de Scheerman in Moergestel. De beste voorbereiding hierop is regelmatig schaatsen op kunstijs. Dankzij de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg kan dat dicht bij huis.
De wedstrijdschaatsers van “De Vennen” zullen hier op dinsdag en donderdag trainen en bijna wekelijks op zondagavond aan regionale wedstrijden deelnemen. Na een hele zomer van voorbereiding met loop-, fiets- en skeelertrainingen kunnen zij niet wachten tot zij weer het ijs op kunnen. Op zondag 15 oktober staat om 18.00 uur de eerste wedstrijd al op de agenda. Supporters zijn van harte welkom en de toegang is gratis.
Ook de jeugdschaatsertjes tot ongeveer 12 jaar zullen vanaf 8 oktober weer wekelijks schaatsles krijgen. Op zaterdag oefenen zij van 16.00 tot 16.45 uur de beginselen van het schaatsen in verschillende niveaugroepen.
Aan de senioren en oudere jeugdleden wordt op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur training gegeven. Ook hier wordt gewerkt in verschillende niveaugroepen van beginners tot schaatsers die zich voorbereiden op lange natuurijstochten. Van 21.00 tot 22.15 uur is er de mogelijkheid om vrij te schaatsen.

Zowel voor de jeugdlessen op zaterdag als de trainingen op maandagavond zijn nog enkele plaatsen vrij.
Kijk voor meer informatie onder ‘Activiteiten’ en meld je aan onder ‘Aanmelden’.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: