Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws 2016 » Pietenbezoek

Pietenbezoek

Pieten op schaatsles

Op zaterdag 26 november hadden de Zwarte Pieten Romario, Margarita en Lela een uurtje vrij gekregen van Sinterklaas om een bezoek aan de jongste kinderen van de jeugdschaatsles in Tilburg te brengen. De Zwarte Pieten werden enthousiast begroet door de kinderen en hun trainers.

Zoals altijd werden eerst de spieren warm gemaakt met allerlei oefeningen in een kring zodat de Zwarte Pieten daarna konden meedoen aan allerlei leuke schaatsoefeningen. Zo moesten de Pieten onder poortjes doorglijden, diep zitten en slalommen. De kinderen deden erg hun best om al hun schaatskunsten aan de Zwarte Pieten te demonstreren en de Zwarte Pieten waren zeer onder de indruk. Romario viel op het ijs en kon niet meer opstaan maar gelukkig deden de kinderen voor hoe hij weer rechtop kon komen. Ook leerden de Zwarte Pieten hoe ze moesten remmen. Er werd een tikspelletje gedaan en de Pieten werden door de schaatsertjes geduwd. Op verzoek van de Zwarte Pieten werd er nog een treintje gevormd. De locomotief ging soms een beetje te hard waardoor de allerkleinsten moeite hadden om vast te houden, maar toch werd het één hele lange trein. Dit vonden de Zwarte Pieten het allerleukst. Na een groepsfoto was het alweer tijd voor de Pieten om afscheid te nemen. Maar niet voordat de kinderen na het afleggen van de reuzenslalom een lekkere traktatie van de Zwarte Pieten hadden gekregen.

Romario, Margarita en Lela bedankten de trainers en kinderen van de schaatsclub voor de leuke schaatsles en hopen dat ze volgend jaar weer mogen terugkomen.

Kijk voor veel meer foto's onder "Multimedia"

Kijk voor veel meer foto’s onder “Multimedia”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: