Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws 2017 » Pietenschaatsles

Pietenschaatsles

Op zaterdag 2 december hadden de Pieten Romario, Enrico en Rosa een uurtje vrij gekregen van Sinterklaas om een bezoek aan de jongste kinderen van de jeugdschaatsles in Tilburg te brengen. De Pieten werden enthousiast begroet door de kinderen en hun trainers.
Romario vertelde dat hij al vaak bij “De Vennen” op les was geweest en dus al erg goed kon schaatsen. Enrico en Rosa kwamen voor het eerst bij op de ijsbaan en zouden les van de trainers en de kinderen van “De Vennen” dus goed kunnen gebruiken. Het was wel opvallend dat Romario de enige Piet was die viel. Van de kinderen leerde hij hoe hij op het gladde ijs op moest staan.
Trainer Jan had allerlei schaatsoefeningen met pakjes voorbereid. Op deze pakjes stonden letters die in de goede volgorde een zin zouden opleveren. Nadat alle pakjes waren verzameld en door de kinderen in de goede volgorde waren gelegd, verscheen de zin ‘Sinterklaas is jarig’. Samen met de Pieten en de trainers werd dit lied door de kinderen gezongen. Daarna volgde ook nog het bekendere lied ‘Sinterklaas Kapoentje’.
De Pieten vonden de lange trein samen met alle kinderen het allerleukst. Na een groepsfoto was het alweer tijd voor de Pieten om afscheid te nemen. Maar niet voordat de kinderen na het afleggen van de reuzenslalom een lekkere traktatie van Enrico en Rosa hadden gekregen.

Romario, Enrico en Rosa bedankten de trainers en kinderen van de schaatsclub voor de leuke schaatsles en hopen dat ze volgend jaar weer mogen terugkomen.

Kijk voor meer foto’s en een filmpje van de Pietenschaatsles onder “Multimedia”.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: