Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws 2018 » Dai Dai derde

Dai Dai derde

Derde plaats voor Dai Dai Ntab op NK Pure Sprint

Dai Dai Ntab (foto Rina Schrijver)

Aangezien Dai Dai supersnel is op de eerste meters, was hij de grote favoriet voor het kampioenschap dat gereden werd over de afstanden 100, 300 en 500 meter. Op deze korte afstanden moet echter alles precies kloppen en kun je je geen mindere dag veroorloven. Zaterdag 24 februari was voor de schaatser van profteam Plantina zo’n dag waarop het net wat minder was. Met 9.88, 22.84 en 35.97 reed hij respectievelijk de tweede, tweede en derde tijd. Samen was dit goed voor de derde plaats in het eindklassement.

Thomas van Berkel en Karlijn Schellekens mochten op zaterdag 24 februari weer deelnemen aan een wedstrijd over 500 en 1000 meter in IJsstadion Thialf in Heerenveen. Thomas reed respectievelijk 48.14 en 1:36.38. Met deze laatste tijd verbeterde hij zijn persoonlijk record op de 1000 meter met 0.77 seconde. Ook Karlijn verbeterde haar record op de 1000 meter. Nadat zij 51.55 op de 500 meter had gereden, bleef zij met 1:43.46 maar liefst 0.90 seconde onder haar oude record.
Jan op ’t Hoog bleef dichter bij huis. In Tilburg nam hij deel aan de twaalfde van de Zuid-Nederlandse Marathoncompetitie voor Masters. In de wedstrijd over vijftig ronden behaalde Jan de achtste plaats.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: