Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws 2018 » Dai Dai tweede

Dai Dai tweede

Dai Dai Ntab tweede tijdens laatste World Cup

Dai Dai Ntab van Schaatsclub De Vennen heeft het schaatsseizoen 2017-2018 positief afgesloten. Tijdens de laatste wedstrijd om de World Cup in Minsk (Wit-Rusland) behaalde de schaatser van profploeg Plantina op zondag 18 maart de tweede plaats op de 500 meter. Een dag eerder was hij op dezelfde afstand zesde geworden.

Dai Dai Ntab (www.fotoerikpasman.nl)

Op zaterdag 17 maart moest Dai Dai Ntab het opnemen tegen de Rus Murashov. Nadat Murashov een valse start had veroorzaakt, ging Dai Dai voor zijn doen een beetje te voorzichtig van start. Met zijn tijd van 35.23 eindigde hij op de zesde plaats in het dagklassement.
Op zondag 18 maart ging de start van zijn rit tegen landgenoot Jan Smeekens wel in een keer goed. Dit resulteerde in de snelste twee openingen en ook de snelste twee eindtijden van de dag. Dai Dai was met zijn opening van 9.66 nog 0.01 seconde sneller dan zijn tegenstander, maar op de eindstreep moest hij Smeekens voor laten gaan. Met zijn eindtijd van 34.94 reed Dai Dai de tweede tijd achter Smeekens die de klok stil liet staan op 34.83. Het podium werd volledig oranje gekleurd doordat Hein Otterspeer met 34.97 de derde plaats behaalde. Olympisch kampioen Lorentzen uit Noorwegen werd met 35.01 vierde, maar was wel de winnaar van het eindklassement van de World Cup van het seizoen 2017-2018. In dit eindklassement eindigde Dai Dai op de achtste plaats.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: