Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws 2018 » Jurycursus

Jurycursus

Op zaterdag 13 oktober opent onze Ireen Wüst IJsbaan weer haar deuren en kun jij de ijzers weer onderbinden. Niet veel later starten ook de wedstrijden voor onze marathon- en langebaanschaatsers. Daaronder veel van onze jeugdleden.

Je bent van harte uitgenodigd om eens de sfeer te komen proeven op zo’n wedstrijdavond en onze wedstrijdrijders vol in actie te zien. Of, beter nog, help mee om zo’n wedstrijdavond vlekkeloos te laten verlopen. Je hebt ze vast wel eens gezien op TV, die mannen en vrouwen in hun strakke outfit: scheidsrechters, starters en juryleden. Ook dat is een taak voor onze vereniging om te zorgen dat deze aanwezig zijn bij de wedstrijden van onze leden op onze Tilburgse ijsbaan. Is je nieuwsgierigheid gewekt om de loting van een wedstrijd te verrichten? Om de rijders in binnen- en buitenbaan gelijktijdig te laten vertrekken? Om de tijdwaarneming mee te verzorgen? Om de rijders tijdig in de juiste baan gereed te zetten voor de start? Om toe te zien op correcte toepassing van de regels bij het wisselen van baan?

Dan zorgen wij ervoor, samen met de KNSB, dat je opgeleid wordt. Dit jaar worden in Tilburg opleidingen verzorgd voor algemeen jurylid, voor scheidsrechter en voor starter. Alle drie de cursussen bestaan uit (slechts) 3 avonden. De eerste bijeenkomst voor de algemene jurycursus is al op 24 oktober en voor de scheidsrechterscursus op 31 oktober. Voor de starterscursus moet de eerste datum nog vastgesteld worden. Een voordeel van een cursus volgen is ook dat je als ouder, vriend of vriendin vaak de wedstrijden beter begrijpt en je ook lekker bezig bent tijdens de wedstrijd

De kosten van een cursus komen uiteraard voor rekening van onze vereniging!

Help je mee om voldoende, onmisbare functionarissen bij de wedstrijden van onze jeugd te hebben? Want geen voldoende (geschoolde) bezetting tijdens de wedstrijden is geen wedstrijden!!

Stuur voor aanmelding of nadere informatie een mail naar wedstrijd.jeugd.scdevennen@gmail.com


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: