Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws januari 2019 » Holland Cup

Holland Cup

Vrijwilligers van Schaatsclub De Vennen bij Holland Cup

In het weekend van 9 en 10 februari heeft de baancommissie van de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg de eer om een landelijke wedstrijd te organiseren om de Rabo Holland Cup. Deze baancommissie, die bestaat uit leden van IJsclub Tilburg en Schaatsclub De Vennen, krijgt daarbij hulp van veel andere vrijwilligers van de Vennen. Bovendien is er een kans dat Vennenlid Sanne van Duijnhoven een startbewijs krijgt voor deze landelijke wedstrijd.

De Rabo Holland Cup is een jaarlijks terugkerende serie langebaanwedstrijden van de KNSB. Deze wedstrijden zijn bedoeld voor schaatsers uit de landelijke subtop, die zich niet hebben geplaatst voor de internationale wedstrijden om de World Cup, en aanstormend talent. Als aanstormend talent heeft Vennenlid Sanne van Duijnhoven eerder dit seizoen al deelgenomen aan de wedstrijd in Groningen. Hopelijk ontvangt zij ook een uitnodiging voor de wedstrijd op haar thuisbaan in Tilburg.
De wedstrijden in Tilburg beginnen zowel op zaterdag 9 als zondag 10 februari om 18.30 uur en zijn gratis toegankelijk. Op zaterdag worden ritten over 500 en 1000 meter gereden en op zondag staan 1500, 3000 (dames) en 5000 (heren) meter op het programma. Voor de schaatsliefhebbers uit Midden-Brabant is dit een unieke mogelijkheid om dichtbij huis een schaatswedstrijd op hoog niveau te zien.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: