Schaatsclub De Vennen

Home » Nieuws » Nieuws oktober 2019 » Ploeg 2019-2020

Ploeg 2019-2020

Nieuwe wedstrijdploeg Schaatsclub De Vennen

Op zaterdag 12 oktober werden de deuren van de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg weer geopend voor het nieuwe schaatsseizoen. De jeugdleden van Schaatsclub De Vennen kregen op deze dag gelijk hun eerste schaatsles van het nieuwe seizoen. Tijdens deze jeugdschaatsles werd tevens de nieuwe wedstrijdploeg van De Vennen gepresenteerd.

Ten opzichte van het vorige seizoen zijn Thom Botermans, Jochem van Hulten en Aniek Wigman gestopt met wedstrijdschaatsen. Maartje van Dijck is dit jaar de enige nieuwkomer in de wedstrijdploeg. Thomas van Berkel en Teun van der Linden zijn tevens lid van de baanselectie. Evenals voorgaande jaren trainen de schaatsers van De Vennen samen met leden van IJsclub Tilburg. Door deze samenwerking is het mogelijk grotere trainingsgroepen van ongeveer gelijk niveau samen te stellen. De trainers Ad van de Ven, Sjef van den Meijdenberg, Marc van Hulten en Menno Haans leveren namens De Vennen hun bijdrage aan de trainingen.
Hopelijk kan er in het komende seizoen weer regelmatig worden gerapporteerd over persoonlijke records, promoties en gewonnen prijzen.
De eerste marathonwedstrijden in Tilburg zijn op zaterdag 19 oktober vanaf 18.30 uur en op zondag 27 oktober zullen de wedstrijdschaatsers van De Vennen voor het eerst weer aan de start komen van een langebaanwedstrijd in Tilburg (aanvang 18.00 uur). Supporters zijn tijdens de wedstrijden van harte welkom. De toegang tot de Ireen Wüst IJsbaan is dan gratis.

De wedstrijdploeg van Schaatsclub De Vennen in het seizoen 2019-2020


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Clubsponsors
van Zon timmerwerken
Bakkerij van Hulten
van Bommel schoenen
Van Der Linden
Physique
Van Dam en Partners
Ruud! sport
Bij Wout
Kees vd Bruggen
John van Dijck
vb2 vastgoed
nanodialysis
FTC advies
ligtvoetshoes
root
MMBouw
Cleijsen
Mutsaers
vanDamflowers
Stokske
%d bloggers liken dit: